Nu finns Norra Ölands Gratiskarta för 2022 ute

Ta vår karta för att hitta till mer än 100 företag, besöksmål mm. Läs mer under fliken Norra Ölands Gratiskarta.

Norra Ölands Gratiskarta 2022

Nu finns Norra Ölands Gratiskarta ute hos ICA-butiker m fl. Den delas successivt ut inom de närmaste veckorna till turistbyrån, butiker, campingar mm. Vill du kan du ladda ner den som PDF här eller under rubriken Norra Ölands gratiskarta på menyraden.

Kartsidan https://indd.adobe.com/view/e3fc4fd9-40cc-4273-a737-3b292555f836

Gulan Sidan Kartan IÖN 2022 SV (adobe.com)

Nyhetsbrev nr 1 2021

Läs Nyhetsbrev nr 1 2015 här

Läs mer om hemsidan, facebook och instagram i Nyhetsbrevet nr 1 2015. Här står också lite om Intresseföreningens satsning på solmätaren.

Fina priser på 2023 års skördefestorientering!

Ca 350 personer åkte skördefestorienteringen och lämnade in sina lappar. Här är en lista över vinsterna och vinnarna. Tack till alla som skänkt priser!

(Vinnarna är informerade)

Skördefestorienteringen 2023

Årsmötet den 12 april 2023

Årsmötet 2023 hölls hos Hornsjöns Restaurang och Pensionat. Ett tjugotal personer hade hörsammat kallelsen. Vi bjöds på jättegoda räksmörgåsar och trevlig miljö. Vi fick två nya personer in i styrelsen, Leif Gerhardsson och Elisabeth Öhman. Mötet avslutades med en kort presentation och sedan berättade Mikael Hansson, företagschef Swedbank, lite om ekonomin och hur banken tänker om framtid och företagande.

Skördefestorienteringen 2022

Åk mellan Föra i söder och Byxelkrok i norr. Samla stämplar och ha chansen att vinna fina priser från företagen på norra Öland. Du kan göra turen helt i din egen takt och du har alla fem dagarna på dig. Vinnarna dras i samband med styrelsmöte hos Intresseföreningen Ölands Norra och resultat kommer att presenteras här på hemsidan och på Facebooksidan Norra Öland. Läs mer under fliken Skördefestorienteringen i menyn.

Valdebatt 16 augusti löttorp

Representanter för partierna i Borgholms kommun finns på plats.

Besök våra konstnärer här på norra öland

I foldern Konst, Kultur och Hantverk på Norra Öland presenteras konstnärerna på en egen sida. På kartsidan i foldern kan man se var de har sina ateljéer/utställningar. En skön runda om man vill njuta av konst och hantverk.

https://indd.adobe.com/view/711c350d-bba7-4585-b706-7f2263e65549

Du kan också se foldern på www.konstkulturhantverk.se eller besöka konstnärernas egen sida via menyn.

Ett trevligt årsmöte 2022

Det var ett trevligt årsmöte som IÖN höll den 21 april 2022. Ett tjugotal personer dök upp och Hornsjöns Restaurang och Pensionat bjöd på både trevlig miljö och goda räkmacketallrikar. Vi kunde konstatera att ekonomin var god och i balans. Hemsida, facebook och instagram rullar på. Sedan vi lanserade den nya hemsidan har vi haft 72000 besökare. Vi har fått lite nya företagsmedlemmar som dessutom vill synas lite extra på vår karta och vår digitala plattform. Vi berättade lite kort om årets satsning för att ytterligare stärka våra medlemmars synbarhet. Vi hade i ÖlandsMagazinets, www.olandsmagazinet.se, vårnummer en annons om vår karta och i sommarnumret kommer vi ha ett uppslag om vårt fantastiska utbud här på norra Öland och dessutom en artikel om IÖN och norra Öland. Årets Gratiskarta Norra Öland kommer ut i mitten av maj.

Årsmöte 21/4 2022

Välkomna till Norra Ölands Intresseförenings årsmöte den 21 april 2022